×

FORGOT YOUR DETAILS?

"Oferiti cladirii dumneavoastra stil si personalitate !"

DISCOUNT: 10% - Profile Decorative Exterior - Ancadramente

Promotia este valabila in perioada 1Decembrie- 10 Martie !

Pregateste-ti Casa de Sarbatoare!

DISCOUNTURI LA: Perdele si Draperii - Tapet - Pardoseli

Promotiile sunt valabile in perioada 1 Decembrie - 10 Martie!

PREV
NEXT

Ai un proiect? Doresti consultanta sau o oferta ? Suna! 0720 040 820

CORPURI DE ILUMINAT

Va punem la dispozitie corpuri de iluminat pentru interior, living, dormitor, birou, camere de hotel, baruri restaurante, precum candelabre elegante din cristal, sticla de murano, sticla de Boemia, candelabre moderne sau clasice, plafoniere minimaliste, aplice romantice sau lustre vintage, corpuri de iluminat pentru exterior, lampadare, corpuri de iluminat, gradina etc. Toate va ajuta sa obtineti cea mai placuta senzatie pe care o produce lumina in amenajarea interiorului sau exteriorului casei dumneavoastra.

CORPURI DE ILUMINAT INTERIOR

O lumina bine studiata poate transforma un spatiu si poate induce o stare de bine, de aceea va punem la dispozitia dumneavoastra o gama larga de corpuri de iluminat pentru interior precum, candelabre din cristal si sticla de Murano sau Boemia, candelabre clasice si moderne suflate cu aur de 24 de karate sau argint, lustre, plafoniere, aplice de perete, corpuri de iluminat pentru camera copii si multe altele.

Iluminatul joaca un rol de important in amenajarea locuintei. Recomandarea noastra este sa aveti cel putin doua corpuri de iluminat in fiecare incapere.

Suntem la dispozitia ta de cate ori ai nevoie sa faci o alegere corecta. Suna-ne chiar acum la 0720.040.820 sau scrie-ne la proiect@localhost/new-wordpress.

Livram in Toata Tara:

Bucuresti, Ploiesti, Pitesti, Constanta, Sibiu, Brasov, Cluj, Arad, Timisoara, Craiova, Deva, Hunedoara, Galati, Braila, Oradea, Bacau, Targu Mures, Baia Mare, Buzau, Satu Mare, Botosani, Ramnicu Valcea, Suceava, Piatra Neamt, Focsani, Targu Jiu, Tulcea, Targoviste, Bistrita, Slatina, Calarasi, Vaslui, Giurgiu, Alba Iulia, Sfantu Gheorghe, Turda, Medias, Slobozia, Alexandria, Petrosani, Lugoj, Medgidia, Tecuci, Miercurea Ciuc, Sighetu Marmatiei, Mangalia, Ramnicu Sarat, Campina, Campulung, Reghin, Fagaras, Curtea de Arges, Caransebes, Campia Turzii, Calafat, Urziceni, Vatra Dornei

TOP