Ai un proiect? Doresti consultanta sau o oferta ? Suna! 0720 040 820

Corpuri de Iluminat pentru Interior

 

O lumina bine studiata poate transforma un spatiu si poate induce o stare de bine, de aceea va punem la dispozitia dumneavoastra o gama larga de corpuri de iluminat pentru interior precum, candelabre din cristal si sticla de Murano sau Boemia, candelabre clasice si moderne suflate cu aur de 24 de karate sau argint, lustre, plafoniere, aplice de perete, corpuri de iluminat pentru camera copii si multe altele. Corpurile de iluminat pentru interior comercializate se adresează unui public atent la calitate, oferind solutii rafinate si elegante prin stil si materiale. Gama ofera stiluri elegante menite sa puna in valoare orice spatiu interior.

Suntem la dispozitia ta de cate ori ai nevoie sa faci o alegere corecta. Suna-ne chiar acum la 0720.040.820 sau scrie-ne la proiect@interior-store.ro.

Livram in Toata Tara:

Bucuresti, Ploiesti, Pitesti, Constanta, Sibiu, Brasov, Cluj, Arad, Timisoara, Craiova, Deva, Hunedoara, Galati, Braila, Oradea, Bacau, Targu Mures, Baia Mare, Buzau, Satu Mare, Botosani, Ramnicu Valcea, Suceava, Piatra Neamt, Focsani, Targu Jiu, Tulcea, Targoviste, Bistrita, Slatina, Calarasi, Vaslui, Giurgiu, Alba Iulia, Sfantu Gheorghe, Turda, Medias, Slobozia, Alexandria, Petrosani, Lugoj, Medgidia, Tecuci, Miercurea Ciuc, Sighetu Marmatiei, Mangalia, Ramnicu Sarat, Campina, Campulung, Reghin, Fagaras, Curtea de Arges, Caransebes, Campia Turzii, Calafat, Urziceni, Vatra Dornei

TOP Luxury Interiors Design