×

FORGOT YOUR DETAILS?

Ai un proiect? Doresti consultanta sau o oferta ? Suna! 0720 040 820

Corpuri de Iluminat pentru Interior

O lumina bine studiata poate transforma un spatiu si poate induce o stare de bine, de aceea va punem la dispozitia dumneavoastra o gama larga de corpuri de iluminat pentru interior precum, candelabre din cristal si sticla de Murano sau Boemia, candelabre clasice si moderne suflate cu aur de 24 de karate sau argint, lustre, plafoniere, aplice de perete, corpuri de iluminat pentru camera copii si multe altele. Corpurile de iluminat pentru interior comercializate se adresează unui public atent la calitate, oferind solutii rafinate si elegante prin stil si materiale. Gama ofera stiluri elegante menite sa puna in valoare orice spatiu interior.

Indiferent ca vorbim de un stil clasic autentic sau de elegant si atat , aici este o lume intreaga a corpurilor de iluminat. Va oferim o varietate mare dar atent aleasa de produse de cea mai buna calitate, lucrate manual de unele dintre cele mai vechi manufacturi specializate. Materialele folosite sunt de cea mai buna calitate. Candelabrele din Cristal pot fi considerate o investitie, valoarea lor crescand in timp. Cristalul are calitatea de a mari intensitatea luminii, si de a o amplifica, de aceea lustrele de cristal sunt folosite in camerele mari , in saloanele de primire , salile de receptie si evenimente, la opera..

Veioze cu accente moderne, veioze cu picior din lemn antichizat sau in stil industrial. Aplice cu abajururi din sticla şlefuită sau din panza înflorata, toate elegante şi bune de pus în dormitoare sau livinguri cu patina sau, drept element de accent, în incinte contemporane. La urmă, veghindu-le pe toate, lustre şi lampadare pentru ceasuri târzii şi conversaţii lungi.

CANDELABRE DE CRISTAL

CORPURI DE ILUMINAT MODERNE

Suntem la dispozitia ta de cate ori ai nevoie sa faci o alegere corecta. Suna-ne chiar acum la 0720.040.820 sau scrie-ne la proiect@localhost/new-wordpress.

Livram in Toata Tara:

Bucuresti, Ploiesti, Pitesti, Constanta, Sibiu, Brasov, Cluj, Arad, Timisoara, Craiova, Deva, Hunedoara, Galati, Braila, Oradea, Bacau, Targu Mures, Baia Mare, Buzau, Satu Mare, Botosani, Ramnicu Valcea, Suceava, Piatra Neamt, Focsani, Targu Jiu, Tulcea, Targoviste, Bistrita, Slatina, Calarasi, Vaslui, Giurgiu, Alba Iulia, Sfantu Gheorghe, Turda, Medias, Slobozia, Alexandria, Petrosani, Lugoj, Medgidia, Tecuci, Miercurea Ciuc, Sighetu Marmatiei, Mangalia, Ramnicu Sarat, Campina, Campulung, Reghin, Fagaras, Curtea de Arges, Caransebes, Campia Turzii, Calafat, Urziceni, Vatra Dornei

TOP