Ai un proiect? Doresti consultanta sau o oferta ? Suna! 0723.319.431

Gresie Terase Exterioare-Livinguri

 

Gresie Terase Exterioare Antiderapanta

Colectiile de Gresie Terase Exterioare Antiderapanta, balcoane, living-uri spatii comerciale de la Opoczno, Paradyz sau Tubadzin sunt inspirate de stilul contemporan urban sau clasic si rustic si sunt potrivite pentru amenajari exterioare dar si interioare. Colectiile sunt rezistente la inghet, antiderapante si sunt disponibile in culori precum: bej, gri, maro, orange, alb, negru, sare si piper etc. Textura speciala a placilor de gresie terase exterioare antiderapanta, si suprafata mata antiderapanta, vor da oricarei amenajari un aer urban-chic caracteristic orasului cosmopolit sau unul rustic al locuintelor de odinioara. Balconul sau terasa sunt zone din locuinta care au nevoie de acoperirea pardoselii. Insa, in cazul balconului sau terasei nu puteti opta pentru chiar orice material de acoperire a pardoselii. Si asta pentru ca balconul si terasa sunt suprafete reci, care trebuie amenajate corespunzator din toate punctele de vedere. Cel mai folosit material pentru acoperirea pardoselii din balcon este gresia. Se pot alege diferite modele, culori, forme sau marimi, dar trebuie neaparat sa fie gresie antiderapanta.

FOSSILE SLATE

MASTO

MISTRAL

Suntem la dispozitia ta de cate ori ai nevoie sa faci o alegere corecta. Suna-ne chiar acum la 0723.319.431 sau scrie-ne la proiect@interior-store.ro!

Livram in Toata Tara:

Bucuresti, Ploiesti, Pitesti, Constanta, Sibiu, Brasov, Cluj, Arad, Timisoara, Craiova, Deva, Hunedoara, Galati, Braila, Oradea, Bacau, Targu Mures, Baia Mare, Buzau, Satu Mare, Botosani, Ramnicu Valcea, Suceava, Piatra Neamt, Focsani, Targu Jiu, Tulcea, Targoviste, Bistrita, Slatina, Calarasi, Vaslui, Giurgiu, Alba Iulia, Sfantu Gheorghe, Turda, Medias, Slobozia, Alexandria, Petrosani, Lugoj, Medgidia, Tecuci, Miercurea Ciuc, Sighetu Marmatiei, Mangalia, Ramnicu Sarat, Campina, Campulung, Reghin, Fagaras, Curtea de Arges, Caransebes, Campia Turzii, Calafat, Urziceni, Vatra Dornei

TOP Luxury Interiors Design