Luxury Interiors Design isi satisface dorintele clientilor, atat din punct de vedere al designului cat si al aspectului practic. Portofoliul nostru de produse include peste 200 de modele de gresie si faianta import Polonia.

GRESIE si FAIANTA BAIE

 

GRESIE si FAIANTA BAIE

Avem nevoie de gresie si faianta baie, fie ca locuim la casa sau la apartament. Modele de gresie si faianta baie ce vor da  unei locuinte un caracter elegant si modern care se va observa imediat. O baie poate fi modernizata usor folosindu-ne de inspiratia si materialele necesare. De obicei interioarele se amenajeaza in concordanta cu restul casei, in cazul baii stilul se transpune. O baie mare moderna si confortabila poate fi de vis, mai ales cand este destul spatiu pentru intreaga familie. Daca ati inceput proiectul pentru noua baie, va invitam sa alegeti din colectiile noastre de gresie si faianta baie, cele mai frumoase placi ceramice,  modele bai moderne sau clasice pentru toate gusturile.

CERAMICA OPOCZNO

CERAMICA PARADYZ

CERAMICA TUBADZIN

Suntem la dispozitia ta de cate ori ai nevoie sa faci o alegere corecta. Suna-ne chiar acum la 0723.319.431 sau scrie-ne la proiect@interior-store.ro.

LIVRAM IN TOATA TARA:
Bucuresti, Ploiesti, Pitesti, Constanta, Sibiu, Brasov, Cluj, Arad, Timisoara, Craiova, Deva, Hunedoara, Galati, Braila, Oradea, Bacau, Targu Mures, Baia Mare, Buzau, Satu Mare, Botosani, Ramnicu Valcea, Suceava, Piatra Neamt, Focsani, Targu Jiu, Tulcea, Targoviste, Bistrita, Slatina, Calarasi, Vaslui, Giurgiu, Alba Iulia, Sfantu Gheorghe, Turda, Medias, Slobozia, Alexandria, Petrosani, Lugoj, Medgidia, Tecuci, Miercurea Ciuc, Sighetu Marmatiei, Mangalia, Ramnicu Sarat, Campina, Campulung, Reghin, Fagaras, Curtea de Arges, Caransebes, Campia Turzii, Calafat, Urziceni, Vatra Dornei

TOP Luxury Interiors Design