×

FORGOT YOUR DETAILS?

Perdelele si draperiile fac designul unei camere ! Alege cu grija

Cum orice designer de interior iti va spune, perdele si draperiile fac designul unei camere, dar numai atunci cand sunt alese corect. Cand vine vorba de designul camerei, este o chestiune de culoare dar si de tesatura, lungime si material. Cu atat de multe optiuni, este usor sa te simti coplesit, asa ca am cerut argumente pro pentru consiliere cu privire la reducerea optiunilor si selectand perdelele si draperiile potrivite pentru casa ta.

Perdele si Draperii Gardisette

Perdele si Draperii Gardisette

Culoare si Material

Materialul este o parte esentiala in alegerea draperiilor, deoarece materialul va dicta cat de bine vor functiona draperiile si durata lor de viata in timp. In cazul in care acestea sunt prea grele, ele nu se pot plia bine atunci cand sunt trase, prea usoare si pot fi spulberate de orice adiere de vant.

Sugeram sa incercati tesaturile pentru fereastra, chiar si intr-un showroom de tesaturi

Incretiti-l ca un acordeon la partea de sus si lasati partea de jos sa cada. Daca incepe sa cada ca o bucata de crinolina, atunci aceasta nu va cadea frumos pe fereastra.
Lucreaza cu un mostrar mare, cel putin un metru partrat din moment ce o bucata mai mica poate sa nu arate cu adevarat textura tesaturii.

Lumina soarelui va decolora tesaturile in timp

In cazul in care camera este plina de lumina, este inteligent sa evitam culorile vii, deoarece acestea tind sa se estompeze mai repede. Cu toate acestea, daca doriti sa schimbati draperiile din camere de mai multe ori la intervale scurte, puteti fi mai putin preocupat de decolorare.

Materialele de matase, matase faux, si catifea sunt cele mai bune alegeri pentru a utiliza pentru designul unei ferestre, deoarece acestea tind sa stea cel mai bine. Matase Faux tinde sa fie cel mai durabil material si, Intr-o camera deosebit de luminata, matasea faux nu se deterioreaza la fel de repede ca si matasea reala.

Draperii Rosii Rovitex Lagos

Draperii Rosii Rovitex Lagos

Anumite tesaturi pot ajuta la protejarea de frig

Mai multe hoteluri folosesc piele de caprioara, catifea, tapiserie, sau lana, deoarece greutatea lor ajuta sa pastreze caldura in interior. Dar termocolantand o bucata de material alunecos Intre captuseala si fata tesaturi poate ajuta, de asemenea, prelungi durata de viata a draperiilor. In cazul In care matasea este necaptusita, ea va putrezi, captuseala si termocolantul sunt ceea ce dau perdelelor volumul si pliurile lor.

Perdele si draperii Antilo beid AMB

Perdele si draperii Antilo beid AMB

Perdele si draperii gata facute sau Perdele si draperii facute la comanda ?

Perdele si draperii facute la comanda pentru ferestre ofera multe avantaje:

  • Puteti personaliza dimensiunile la dimensiunea ferestrei si de a crea un aspect adaptat, ca un costum perfect montat.
  • Panouri personalizate vin cu optiuni de design fara sfarsit, din material atent selectionate. Cu aceste optiuni, vine o diferenta considerabila de pret fata de cele gata facute.
Materiale textile Loneta 2Edgar

Materiale textile Loneta 2Edgar

In cazul In care perdele particularizate pur si simplu nu sunt in bugetul dumneavoastra, va sugeram sa cheltuiti un pic mai multi bani pe perdele si draperii de inalta calitate, designul fereastrei este cel mai important dintr-o camera.

TOP