"Oferiti cladirii dumneavoastra stil si personalitate !"

DISCOUNT: 10% - Profile Decorative Exterior - Ancadramente

Promotia este valabila in perioada 10 Februarie- 10 Martie !

Luxury Interiors Design va prezinta cea mai buna oferta pentru Mocheta. Colectii moderne de mocheta din lana, poliamida si polipropilena pentru casa, restaurante, hoteluri, sali de evenimente. Mocheta tratata antimurdarire si ignifuga pentru trafic mediu si intens. Cere Oferta la 0723.319.431 sau proiect@interior-store.ro !

MOCHETA

 

MOCHETA

Mocheta pentru casa ce poate fi createa din fire de velur, fire buclate, rasucite, mai lungi sau mai scurte, poatet fi din lana sau sintetice, pot avea un model structural sau nu, iar gama de culori si modele pusa la dispozitie e practic infinita. Mocheta este de mai multe tipuri, fiind special conceputa pentru trafic intens, moderat sau redus, iar pentru o mai buna fixare pe podea poate fi dotata cu suport de latex, cauciuc, pasla, pasla groasa si precoat. Declaram mocheta o alternativa ideala la clasicele covoare si o recomandam cu caldura!

Sunt practice, confortabile, ieftine si moderne!

Suntem la dispozitia ta de cate ori ai nevoie sa faci o alegere corecta. Suna-ne chiar acum la 0723.319.431 sau scrie-ne la proiect@interior-store.ro.

Livram in Toata Tara:

Bucuresti, Ploiesti, Pitesti, Constanta, Sibiu, Brasov, Cluj, Arad, Timisoara, Craiova, Deva, Hunedoara, Galati, Braila, Oradea, Bacau, Targu Mures, Baia Mare, Buzau, Satu Mare, Botosani, Ramnicu Valcea, Suceava, Piatra Neamt, Focsani, Targu Jiu, Tulcea, Targoviste, Bistrita, Slatina, Calarasi, Vaslui, Giurgiu, Alba Iulia, Sfantu Gheorghe, Turda, Medias, Slobozia, Alexandria, Petrosani, Lugoj, Medgidia, Tecuci, Miercurea Ciuc, Sighetu Marmatiei, Mangalia, Ramnicu Sarat, Campina, Campulung, Reghin, Fagaras, Curtea de Arges, Caransebes, Campia Turzii, Calafat, Urziceni, Vatra Dornei Mocheta comanda online mocheta online pret mocheta pret metru patrat mocheta pret ieftin mocheta usor de intretinut

TOP Luxury Interiors Design