"Oferiti cladirii dumneavoastra stil si personalitate !"

DISCOUNT: 10% - Profile Decorative Exterior - Ancadramente

Promotia este valabila in perioada 10 Februarie- 10 Martie !

Luxury Interiors Design va ofera o gama variata de modele de parchet de o calitate clasa intai. Avem in colectii parchet masiv, parchet triplu stratificat, parchet dublustratificat pentru incalzire in pardoseala si parchet laminat pentru toate tipurile de trafic, trafic intens, trafic moderat sau domestic.

PARCHET

 

PARCHET

Vorbind despre parchet putem spune ca este un tip de pardoseala care mareste considerabil valoarea unei locuinte. In acelasi timp parchetul este un produs cu o perioada de viata lunga, usor de intretinut si curatat. Cand se urmareste achizitionarea unui anumit tip de parchet, este bine sa fie luate in considerare atat aspectul exterior al lemnului, cat si proprietatile sale fizice si mecanice. Nu sunt de neglijat nici utilizarea zilnica a zonei sau umiditatea incaperii. Aspectul exterior este determinat de culoarea, stralucirea si textura lemnului. Stralucirea depinde de densitatea acestuia, de numarul, dimensiunea si amplasarea fibrelor lemnului. Textura determina valoarea decorativa a lemnului, ceea ce este deosebit de important la fabricarea parchetului artistic.

PARCHET TRIPLU STRATIFICAT

PARCHET MASIV

PARCHET DUBLU STRATIFICAT

PARCHET LAMINAT

DECK TERASE EXTERIOARE PISCINE

PRODUSE INTRETINERE PARCHET

Varietatea mare de modele si culori poate contribui la imbunatatirea decorului oricarei incaperi.
Alege calitatea produselor noastre! Noi nu facem compromisuri!
Suntem la dispozitia ta de cate ori ai nevoie sa faci o alegere corecta. Suna-ne chiar acum la 0723.319.431 sau scrie-ne la proiect@interior-store.ro.

Livram in Toata Tara:

Bucuresti, Ploiesti, Pitesti, Constanta, Sibiu, Brasov, Cluj, Arad, Timisoara, Craiova, Deva, Hunedoara, Galati, Braila, Oradea, Bacau, Targu Mures, Baia Mare, Buzau, Satu Mare, Botosani, Ramnicu Valcea, Suceava, Piatra Neamt, Focsani, Targu Jiu, Tulcea, Targoviste, Bistrita, Slatina, Calarasi, Vaslui, Giurgiu, Alba Iulia, Sfantu Gheorghe, Turda, Medias, Slobozia, Alexandria, Petrosani, Lugoj, Medgidia, Tecuci, Miercurea Ciuc, Sighetu Marmatiei, Mangalia, Ramnicu Sarat, Campina, Campulung, Reghin, Fagaras, Curtea de Arges, Caransebes, Campia Turzii, Calafat, Urziceni, Vatra Dornei

TOP Luxury Interiors Design