×

FORGOT YOUR DETAILS?

DECK TERASE EXTERIOARE PISCINE-DECK WPC

DECK TERASE EXTERIOARE PISCINE-DECK WPC

Deck terase exterioare piscine de cea ma buna calitate, stabilitate dimensionala, rezistenta la intemperii, efort minim pentru inretinere si durata lunga de viata, precum si garantat fara aschii si crapaturi sunt numai câteva din caracteristicile de exceptie ale acestui material. Datorita numeroaselor tonuri de culoare, a doua tipuri de structura a suprafetei, trei profile si doua latimi precum si a hapticii vizibile si palpabile a lemnului, posibilitatile de configurare ale acestui tip de deck terase exterioare piscine sunt nelimitate.

Pentru sistemul de pavare terase RELAZZO, REHAU utilizeaza RAUWOOD, un material compozit proprietar din WPC (Wood-Polymer-Composites) care reuneste naturaletea lemnului cu avantajele polimerilor moderni, compus din fibre de lemn rezistente din padurile europene si polipropilena ecologica.

DECK TERASE EXTERIOARE PISCINE-DECK WPC

Placa (Profil celular) 140 x 30 x 4.000 / 2,3 5.000 / 6.000 (latime *inaltime *lungime )
Structura portanta 60 x 40 x 4.000 (latime.*inaltime.*lungime.) 1,7 kg/ml (profil celular) 50 x 30 x 4.000 (latime.*inaltime.*lungime.) 1,3 kg/ml
Sipca de inchidere 40 x 60 x 4.000 (lat.*inaltime.*lungime.) (Profil colt)
Profil trepte 80 x 90 x 4.000 (latime.*inaltime.*lungime.)

Avantajele sistemului de pavare terase Relazzo:
- duritate extrema a suprafetelor,
- durata lunga de viata si durabilitate,
- rezistenta mare la rupere,
- fara fisuri sau aschii, nu se umfla
- rezistenta foarte buna la intemperii,
- nu necesita lacuire / baituire,
- aderenta ridicata, textura confortabila,
- autoventilat, nu se incinge vara,
- ideal pentru terase, piscine, pontoane, dar si alte aplicatii de exterior,
- materie prima ecologica,
- simplu la montare si prelucrare,
- usor de intretinut,
- nu se deformeaza.
- 10 ani garantie* (* - prin partenerii autorizati).

MODELELE DE DECK TERASE EXTERIOARE PISCINE WPC RELAZZO este oferit in cinci nuante naturale: Terra, Ambra, Ametista, Ciottolo, Sasso si doua suprafete – striatii fine pe o parte si striatii ample pe cealalta.

Ploaie, grindina, zapada, soare si caldura excesiva - vremea are, dupa cum bine se stie, mai multe fete. Acest lucru le impune produselor folosite outdoor cerinte mari, calitative.
Indiferent de capriciile vremii, RELAZZO va ofera bucurie pe termen lung datorita calitatii sale superioare.
RELAZZO indeplineste toate aceste cerinte si infrunta intemperiile - pentru ca terasa dumneavoastra sa isi pastreze si pe termen lung forma stabila si usurinta in intretinere.

 

RELAZZO - Informare tehnica

RELAZZO - Instructiuni de montaj

 

Materialul de deck pentru terase exterioare si piscine RAU-WOOD ii confera rezistenta la intemperii chiar si la expunere puternica la razele solare, canicula, umezeala sau inghet precum si stabilitatea formei si a durabilitătii profilului. Aceasta permite o utilizare fara limite in mediile umede – langa piscine sau la mare
Bucurie de durata la un efort minim de ingrijire – crapăturile si aschiile apartin trecutului. La fel ca si vopsirea, baiţuirea si slefuirea. Este suficienta clatirea cu apa calda si o data, de două ori pe an, curatarea cu un furtun sub presiune: atat mucegaiul cat si rugina n-au astfel nici o sansa.  Profilele RELAZZO sunt reciclabile in totalitate – debarasarea lor fiind simpla: profilele si substructura devin biomasa. Datorita rezistentei lor nu sunt necesare tratamente ulterioare. Astfel iesiti mai castigati pe termen lung, facand si economii comparativ cu deck-urile uzuale din lemn.  Sistemul de terase ofera o stabilitate maxima chiar si la o solicitare intensa, indiferent de marimea si designul acesteia. In plus este garantat fara crapături si usor de intretinut. Deck-ul  RELAZZO este rezistent la ultraviolete. Caracterul culorii se pastreaza multi ani. Patina naturala a lemnului apare la scurt timp dupa montare.

DECK TERASE EXTERIOARE PISCINE-DECK WPC

TOP