Parchet masiv din lemn autohton sau exotic, esente ce creioneaza sarmul celor mai cochete case pe care le-ati vazut vreodata si pot fi asternute de acum si la picioarele dumneavoastra. Simplu, comod, le puteti obtine fara nici o deplasare. Contactati-ne si va stam la dispozitie cu informatii cat mai detaliate.

PARCHET MASIV

 

Parchetul masiv este unic prin nobletea lui si datorita caracteristicilor sale. Parchetul  trebuie sa fie in armonie cu restul obiectelor de mobilier si decoratiunilor din casa, dar trebuie sa indeplineasca anumite cerinte: sa fie usor de intretinut si foarte rezistent. Tipul de parchet masiv adecvat spatiilor trebuie bine stabilit, considerandu-se ideal daca are urmatoarele calitati: aspect placut, eficienta economica, rezistenta la uzura, capacitate de izolare termica si fonica, impermeabilitate la apa si vapori de apa, durabilitate in timp si intretinere usoara, elasticitate si proprietati antiderapante.

Aspectul natural al parchetului masiv confera incaperii in care se monteaza noblete, valoare, stil si eleganta, caldura si personalitate.

Foarte importante în exploatarea şi întreţinerea parchetului sunt condiţiile ambientale, respectiv umiditatea din aer şi temperatura. Astfel, umiditatea din aer nu trebuie să fie mai mică de 40%, dar nici mai mare de 60%. Pentru controlul umidităţii sunt recomandate umidificatoare automate de aer sau instalaţii de condiţionare a aerului cu umidificare / dezumidificare. Temperatura trebuie să nu fie mai mare de 25°C. De asemenea, trebuie evitată supunerea pardoselilor din lemn la variaţii bruşte de temperatură.

Parchetul masiv este un produs ecologic, fabricat din material natural si este igienic, usor de intretinut. Parchetul ingrijit corect are o durata de viata ce poate depasi 100 de ani, astfel si copiii sau nepotii se pot bucura de aceasta investitie. Parchetul masiv are un aspect atractiv ce denota bun gust si rafinament, conferind locuintei caldura si confortul dorit. Variantele de esente de lemn iti permit sa obtii design-ul dorit prin amestecul de nuante, jocul de umbre si lumini, realizand un efect original datorita caracteristicilor lemnului natural.Datorita rezistentei sale, parchetul din lemn masiv poate fi montat in spatii moderne sau clasice, in living-uri, bucatarii, dormitoare, terase, restaurante,scari sau spatii comerciale, fiind un bun izolator si conferind eleganta locului in care a fost instalat.În prezent exista o gama bogata de parchet din lemn masiv. Pe langa esentele indigene – fag, stejar, cires, paltin, nuc – exista si parchet din diverse esente exotice din Asia, Africa si America de Sud.

Suntem la dispozitia ta de cate ori ai nevoie sa faci o alegere corecta. Suna-ne chiar acum la 0723.319.431 sau scrie-ne la proiect@interior-store.ro.

Livram in Toata Tara:

Bucuresti, Ploiesti, Pitesti, Constanta, Sibiu, Brasov, Cluj, Arad, Timisoara, Craiova, Deva, Hunedoara, Galati, Braila, Oradea, Bacau, Targu Mures, Baia Mare, Buzau, Satu Mare, Botosani, Ramnicu Valcea, Suceava, Piatra Neamt, Focsani, Targu Jiu, Tulcea, Targoviste, Bistrita, Slatina, Calarasi, Vaslui, Giurgiu, Alba Iulia, Sfantu Gheorghe, Turda, Medias, Slobozia, Alexandria, Petrosani, Lugoj, Medgidia, Tecuci, Miercurea Ciuc, Sighetu Marmatiei, Mangalia, Ramnicu Sarat, Campina, Campulung, Reghin, Fagaras, Curtea de Arges, Caransebes, Campia Turzii, Calafat, Urziceni, Vatra Dornei

TOP Luxury Interiors Design