Parchetul triplu stratificat este o componenta foarte importanta a oricarei amenajari interioare. El va trasa stilul si atmosfera locuintei. Daca va doriti un stil puternic, personal, este clar ca va trebui sa optati pentru unul din lemn natural.

PARCHET TRIPLU STRATIFICAT

 

Modele de parchet triplu stratificat: esente de lemn naturala, rezistenta mai mare la variatiile de umiditate ambientale, risc redus de umflare in caz de inundatie, aspect placut in camp, s.a. Luxury Interiors Design, ofera toata gama de esente de la cele comune (stejar, fag, frasin, cires, mesteacan) pana la cele nobile si exotice (nuc, merbau, iroko, wenghe). parchetul poate fi lacuit sau uleiat, cu doua sau trei lamele sau sub forma de sipca (dusumea).

Calitatea unei podele din lemn stratificat este data de grosimea stratului de uzura, numarul de pliuri, procedura folosita pentru taierea suprafetei si precizia taieturii.

PARCHET TRIPLU STRATIFICAT PURE BARLINEK

PARCHET TRIPLU STRATIFICAT DECOR BARLINEK

PARCHET TRIPLU STRATIFICAT LIFE BARLINEK

PARCHET TRIPLU STRATIFICAT TASTE OF LIFE BARLINEK

PARCHET TRIPLU STRATIFICAT TANGO TARKETT

PARCHET TRIPLU STRATIFICAT SALSA TARKETT

PARCHET TRIPLU STRATIFICAT SAMBA TARKETT

PARCHET TRIPLU STRATIFICAT SALSA ART TARKETT

PARCHET TRIPLU STRATIFICAT TANGO ART TARKETT

PARCHET TRIPLU STRATIFICAT POLAR WOOD KARELIA

Produs din trei pana la cinci straturi de lemn de esenta tare presate si lipite, parchetul triplu stratificat nu este afectat de modificarile de umiditate din locuinta si poate fi montat in incaperile de la subsol sau in bai. Acest tip de parchet este mai stabil decat orice alt tip de parchet, placile pot fi lipite direct pe beton, peste un substrat acustic sau pot incorpora un sistem de incalzire.
Suntem la dispozitia ta de cate ori ai nevoie sa faci o alegere corecta. Suna-ne chiar acum la 0723.319.431 sau scrie-ne la proiect@interior-store.ro.

Livram in Toata Tara:

Bucuresti, Ploiesti, Pitesti, Constanta, Sibiu, Brasov, Cluj, Arad, Timisoara, Craiova, Deva, Hunedoara, Galati, Braila, Oradea, Bacau, Targu Mures, Baia Mare, Buzau, Satu Mare, Botosani, Ramnicu Valcea, Suceava, Piatra Neamt, Focsani, Targu Jiu, Tulcea, Targoviste, Bistrita, Slatina, Calarasi, Vaslui, Giurgiu, Alba Iulia, Sfantu Gheorghe, Turda, Medias, Slobozia, Alexandria, Petrosani, Lugoj, Medgidia, Tecuci, Miercurea Ciuc, Sighetu Marmatiei, Mangalia, Ramnicu Sarat, Campina, Campulung, Reghin, Fagaras, Curtea de Arges, Caransebes, Campia Turzii, Calafat, Urziceni, Vatra Dornei

TOP Luxury Interiors Design