"Oferiti cladirii dumneavoastra stil si personalitate !"

DISCOUNT: 10% - Profile Decorative Exterior - Ancadramente

Promotia este valabila in perioada 10 Februarie- 10 Martie !

Luxury Interiors Design va ofera o gama vasta de perdele moderne, perdele clasice, perdele pentru casa, perdele pentru: birouri, hoteluri, restaurante, sali de teatru, perdele pentru camera copiilor, perdele pentru bucatarie, perdele pentru baie, o gama completa si diversificata de perdele.

PERDELE SI DRAPERII

 

PERDELE SI DRAPERII

La noi o sa gasiti o oferta bogata de perdele si draperii in ton cu noile tendinte in domeniu amenajarilor si designul-ului interior. Aici veti gasi cea mai buna solutie pentru amenajarea locuintei dumneavoastra oferita de un personal specializat si cu experinta in domeniu. Puteti alege materiale pentru perdele si draperii care permit patrunderea luminii sau puteti crea o atmosfera intima prin alegerea unor perdele cu imprimeuri mai dense sau chiar opace. Alaturi de perdelele si draperiile noastre, veti reusi sa transpuneti personalitatea, gusturile si stilul dumneavoastra de viata in decorarea ferestrelor

GARDISETTE GERMANIA

ROVITEX UNGARIA

UNLAND & PIERE CARDIN

GARDENIA

PRESTIGIOUS UK

ALGODON BLANCO

ANTILO

LONETA

ESSENTE UNI

ESSENTE MODEL

Modelele de perdele si draperii pe care vi le punem la dispozitie sunt de cea mai buna calitate in urma unui parteneriat cu firme din tari precum Germania, Austria, Italia, Ungaria.
Suntem la dispozitia ta de cate ori ai nevoie sa faci o alegere corecta. Suna-ne chiar acum la 0720.040.820 sau scrie-ne la proiect@interior-store.ro.

Livram in Toata Tara:

Bucuresti, Ploiesti, Pitesti, Constanta, Sibiu, Brasov, Cluj, Arad, Timisoara, Craiova, Deva, Hunedoara, Galati, Braila, Oradea, Bacau, Targu Mures, Baia Mare, Buzau, Satu Mare, Botosani, Ramnicu Valcea, Suceava, Piatra Neamt, Focsani, Targu Jiu, Tulcea, Targoviste, Bistrita, Slatina, Calarasi, Vaslui, Giurgiu, Alba Iulia, Sfantu Gheorghe, Turda, Medias, Slobozia, Alexandria, Petrosani, Lugoj, Medgidia, Tecuci, Miercurea Ciuc, Sighetu Marmatiei, Mangalia, Ramnicu Sarat, Campina, Campulung, Reghin, Fagaras, Curtea de Arges, Caransebes, Campia Turzii, Calafat, Urziceni, Vatra Dornei. Perdele draperii galerii, Perdele draperii rulouri, Perdele si draperii asortate, Perdele draperii catifea Draperii perdele dormitor pret, Perdele si draperii elegante, Perdele si draperii foto, Perdele si draperii hoteluri, Perdele si draperii ieftine, Perdele draperii si jaluzele, Perdele si draperii moderne living, Poze perdele si draperii living, Perdele si draperii moderne preturi, Perdele si draperii modele noi Perdele si draperii oferte.

TOP Luxury Interiors Design