"Oferiti cladirii dumneavoastra stil si personalitate !"

DISCOUNT: 10% - Profile Decorative Exterior - Ancadramente

Promotia este valabila in perioada 10 Februarie- 10 Martie !

Ai un proiect? Doresti consultanta sau o oferta ? Suna! 0720 040 820

PROFILE DECORATIVE

 

La Luxury Interiors Design gasesti profile decorative de interior sau exterior care isi vor gasi mereu locul in amenajarea casei dumneavoastra, ca elemente decorative pentru a adauga stil, eleganta si personalitate. Comercializam  mai multe tipuri de profile decorative de interior si exterior, diferentiate in functie de materialul din care sunt fabricate, polistiren extrudat şi expandat, poliuretan sau polimer, dar si in functie de rolul si locul in care vor fii aplicate. La noi gasesti, ancadramente de exterior pentru ferestre, plinte de tavan si pardoseala, cornise, coloane, rozete si baghete pentru interior, sub o multitudine de modele si forme ce cu siguranta vor aduce un plus de valoare spatiului pe care doriti sa il amenajati. 

PROFILE DECORATIVE INTERIOR

PROFILE DECORATIVE EXTERIOR

Se monteaza foarte usor si sunt concepute de arhitectii fabricii special pentru a executa renovari de case, vile, castele si palate vechi cu arhitectura deosebita, dar si cladiri noi – apartamente, hoteluri si birouri ultramoderne. Prezente de 20 de ani in Romania, profilele decorative au ajuns sa inlocuiasca in proportie de 90% ipsosul, remarcandu-se printr-o gama completa de decoratiuni precum si prin calitatea produselor.
Suntem la dispozitia ta de cate ori ai nevoie sa faci o alegere corecta. Suna-ne chiar acum la 0720.040.820 sau scrie-ne la proiect@interior-store.ro.

Livram in Toata Tara:

Bucuresti, Ploiesti, Pitesti, Constanta, Sibiu, Brasov, Cluj, Arad, Timisoara, Craiova, Deva, Hunedoara, Galati, Braila, Oradea, Bacau, Targu Mures, Baia Mare, Buzau, Satu Mare, Botosani, Ramnicu Valcea, Suceava, Piatra Neamt, Focsani, Targu Jiu, Tulcea, Targoviste, Bistrita, Slatina, Calarasi, Vaslui, Giurgiu, Alba Iulia, Sfantu Gheorghe, Turda, Medias, Slobozia, Alexandria, Petrosani, Lugoj, Medgidia, Tecuci, Miercurea Ciuc, Sighetu Marmatiei, Mangalia, Ramnicu Sarat, Campina, Campulung, Reghin, Fagaras, Curtea de Arges, Caransebes, Campia Turzii, Calafat, Urziceni, Vatra Dornei

TOP Luxury Interiors Design