Tapet de lux, colectii intotdeauna la moda, de la cele mai simple si clasice modele la cele mai indraznete. Colectiile prezentate de noi pot fi din matase, pai de orez, pluta, lemn, bambus, vinil, tapet din tafta, catifea, textil combinat sau tapet din depunere de metal in straturi pe suport ecologic.

TAPET DECORATIV DE LUX

 

PORTOFINO

HOLDEN

Luxul poate sa tina si de stilul in care iti amenajezi casa, pentru ca un decor simplu, in care fiecare lucru este la locul lui si nimic nu este in plus sau intamplator poate sa fie catalogat drept luxos. Iti Cateva colectii de renume cu ajutorul carora poti aduce in orice spatiu “elemente luxoase”, care vor accentua frumusetea decorului.
Suntem la dispozitia ta de cate ori ai nevoie sa faci o alegere corecta. Suna-ne chiar acum la 0720.040.820 sau scrie-ne la proiect@interior-store.ro.

LIVRAM IN TOATA TARA:
Bucuresti, Ploiesti, Pitesti, Constanta, Sibiu, Brasov, Cluj, Arad, Timisoara, Craiova, Deva, Hunedoara, Galati, Braila, Oradea, Bacau, Targu Mures, Baia Mare, Buzau, Satu Mare, Botosani, Ramnicu Valcea, Suceava, Piatra Neamt, Focsani, Targu Jiu, Tulcea, Targoviste, Bistrita, Slatina, Calarasi, Vaslui, Giurgiu, Alba Iulia, Sfantu Gheorghe, Turda, Medias, Slobozia, Alexandria, Petrosani, Lugoj, Medgidia, Tecuci, Miercurea Ciuc, Sighetu Marmatiei, Mangalia, Ramnicu Sarat, Campina, Campulung, Reghin, Fagaras, Curtea de Arges, Caransebes, Campia Turzii, Calafat, Urziceni, Vatra Dornei

TOP Luxury Interiors Design